Friday, January 23, 2009

Membuat Link Untuk Download Template dan MP3

Buat sobat yang ingin menampilkan LINK DOWNLOAD diblog sobat, baik Link download Template maupun MP3 seperti di blog saya agar bisa di download oleh sobat-sobat lain,tentu sobat harus mendaftar dulu ke situs yang menyediakan space untuk upload file yang kita punya sehingga bisa di download oleh orang lain.

Sobat daftar dulu kesitus dibawah ini , nach setelah sobat punya baru sobat upload data yang ingin sobat simpan, setelah proses upload sukses sobat akan di beri URL address file yang sobat upload. Nah langkah terakhir agar pengunjung dari blog sobat bisa mendownload file tersebut adalah memasang tulisan yang mempunyai link terhadap URL address file yang sobat upload tadi, jadi tentu saja orang lain bisa mendownload file yang kita pasang melalui blog sobat, ilmu ini saya dapat dari kang Rochman.

Disini saya coba jabarkan cara membuat 2 macam link dowanload :
1. Link Download Template
2. Link Download MP3

LINK DOWNLOAD TEMPLATE

Disini saya khusus pergunakan untuk posting link download template, walaupun bisa dipergunakan untuk link dowand yang lain.

1. Langkah pertama sobat langsung menuju http://www.SnapDrive.net



2. Klik Register atau pendaftaran

3. Isi Formulir yang diminta ( Saya buat contoh dibawah ini ):

-Username : Baka Kelana ( nama untuk login )
-Password : ****** (suka-suka sobat seperti :katrok)
-Confirm password :****** ( isi lagi : katrok )
-Email address : bakakelana.2009@gmail.com ( yang aktif )
-First Name : Baka ( contoh nama depan )
-Last Name : Kelana ( contoh nama belakang )
-Country : Indonesia ( negara sobat )
-ZIP code : 11610 ( kode pos daerah sobat )
-Gender : Male ( jenis kelamin sobat.. pria )
-Date of Birth : Juni 6 1976 ( bulan,tanggal dan tahun lahir sobat )
-Confirmation code (click here to reload if you can't read it):...lihat kode angka konfirmasi
-Please enter the confirmation code above:...isi angkat konfirmasi diatas dalam kotak ini
-Preferences: ....centang kotak kecil sesuai dengan yg sobat inginkan

4. Klik Register

5. Ntar ada konfirmasi bahwa account yang baru sobat buat harus di aktifkan melalui email yang sobat tulis tadi

6. Lalu Cek email milik sobat yang tadi ditulis, periksa apakah email dari Snapdrive sudah sampai atau belum, Jika email sudah sampai, silahkan buka email tersebut. Isi di dalam email tersebut ada yang berupa link untuk aktifasi, klik saja link tersebut,Secara otomatis sobat akan dibawa kehalaman yang berisi ucapan terima kasih.

7. Klik tombol OK

8.Silahkan Login dengan username serta password yang sobat tuliskan saat register

9.Setelah berada di halaman account sobat, klik tulisan Upload

10.Klik tombol Browser lalu pilih file yang ada dikomputer sobat yang mau di upload

11.Stelah itu Klik tombol Upload. tunggu beberapa saat ketika proses upload file sedang berlangsung

12.Jika proses upload selesai, sobat akan diperlihatkan file yang di upload tadi. Klik tulisan details yang ada disebelahnya

13.Klik tulisan HTML Code dan Copy kode yang di berikan lalu paste pada program notepad

14.Contoh kode file yang sudah kita upload

<a href="http://www.snapdrive.net/files/575450/probloggertemplate-ourblogtemplatesdotcom.rar">probloggertemplate-ourblogtemplatesdotcom.rar</a>

Kode ini merupakan kode link biasa, jadi tidak mutlak. Kata probloggertemplate-ourblogtemplatesdotcom.rar, bisa sobat ganti dengan kata apa saja . saya ambil contoh kata probloggertemplate-ourblogtemplatesdotcom.rar di rubah menjadi kata download, maka kode diatas menjadi seperti di bawah ini :

<a href="http://www.snapdrive.net/files/575450/probloggertemplate-ourblogtemplatesdotcom.rar">download</a>

Cara memasukan kode diatas tentu saja terserah sobat mau di tempatkan dimana saja, mau di posting,sidebar maupun difooterpun bisa. Saya ambil contoh didalam postingan isinya seperti ini :

Untuk men download Template program probloggertemplate, silahkan anda klik link di bawah ini :

<a href="http://www.snapdrive.net/files/575450/probloggertemplate-ourblogtemplatesdotcom.rar">download</a>

Maka nanti di blog kita akan tampil seperti ini :

Untuk men download Template program probloggertemplate, silahkan anda klik link di bawah ini :

download



LINK DOWNLOAD MP3

Disini saya khusus pergunakan untuk posting link download MP3, walaupun bisa dipergunakan untuk link dowand yang lain.

1.Langkah pertama sobat langsung menuju ke sini atau http://www.box.net



2.Setelah sobat berada di menu Sign up atau Register isi formulir yang diminta ( seperti contoh dibawah ini )

-Your name: Baka Kelana
-Email: bakakelana.2009@gmail.com ( untuk login )
-Password:****** (suka-suka sobat seperti :ndeso)
-Confirm Password :****** (isi ulang pasword seperti diatas )

3. Lalu klik signup

4. Kemudian login

-Username :bakakelana.2009@gmail.com
-Pasword :****** (pasword sobat tadi :ndeso)

5. Nach disini kalau
-Sobat mau upload langsung juga boleh atau maut
-Buat Folder dulu juza boleh: Klik New Folder Misalnya MP3 lalu klik Create Folder, kalau udah lalu klik MP3 kemudian klik Upload new files atau Upload.

6.Klik Add Files , pilih judul lagu yang sobat mau upload dari computer sobat ( boleh satu atau banyak sekalian ) nach disini ambil contoh saya upload 2 buah lagu dari Bryan Adams- Everything I do dan OST Doraemon dan tunggu sampai selesai terupload

7.Setelah proses upload selesai lalu klik kanan dimouse komputer sobat di files Bryan Adams- Everything I Do dan OST Doraemon laku klik Link to this file

Nanti muncul link seperti dibawah ini

http://www.box.net/shared/3qx30ve9mo

http://www.box.net/shared/u443zjfl59

Lalu copy link diatas

dan masukkan ke format htmal seperti dibawah ini

Untuk mendownload lagu Everything I Do dan OST Doraemon, silahkan anda klik link di bawah ini :

<a href="http://www.box.net/shared/3qx30ve9mo">Download Everything I Do</a>

<a href="http://www.box.net/shared/u443zjfl59">Download OST Doraemon</a>

atau

<a href="http://www.box.net/shared/3qx30ve9mo">Download</a>

<a href="http://www.box.net/shared/u443zjfl59">Download</a>

Maka nanti di blog kita akan tampil seperti ini

Untuk mendownload lagu Everything I Do dan OST Doraemon, silahkan anda klik link di bawah ini :

Download Everything I Do

Download OST Doraemon

atau

Download

Download

Selamat mencoba dan Happy Blogging

Related Posts by Categories



73 comments:

subagya January 24, 2009 at 12:55 AM  

hmm ini ada duitnya ndak kaya ziddu wekekekekke... btw infonya padat sekali om... good good..

sawali tuhusetya January 24, 2009 at 1:21 AM  

saya punya beberapa akun utk upload file, mas kelana. tapi yang masih aktuf sekarang hanya yang di box.net. selain karena yang lain dah lupa username dan paswordnya, box.net ndak merepotkan temen2 yang ingin mengunduh file. tapi kok jadi kepikiran lagi utk bikin akun lain yang baru. makasih info dan share-nya, mas kelana. salam kreatif!

Seno 001 January 24, 2009 at 1:37 AM  

Sip, dapet link buat upload file baru. Makasih ya, selama ini saya pake 4shared, trus googlesite sama ziddu. Dapet satu lagi disini.

suryaden January 24, 2009 at 2:04 AM  

trimakasih...

saya pengin sekali mencoba box.net ini

salam, sobat....

JALOE January 24, 2009 at 5:29 PM  

menurut sy enakan di box net.. simple dan terintegrasi dgn firefox..

ilham maulana January 24, 2009 at 7:00 PM  

makaih info jih tengku....
that bermanfaat....

BambangOke January 25, 2009 at 3:33 PM  

Lengkap banget tutorialnya..
sama data-data masnya juga ikut di publish..
seep..

sarahtidaksendiri January 25, 2009 at 4:12 PM  

wagh, info yang bermanfaat dan berguna..hhe..apalagi untuk org kayak aQ yg sangat kurang ilmu..hahah..mksh y udah mampir k blogQ
salam kenal

oopshey January 25, 2009 at 10:33 PM  

sangat bermanfaat.... keep typing..
salam kenal

atca January 26, 2009 at 10:06 AM  

wahh..kayaknya keren nih..
tapi aku ngga ngerti bang....mumet..*oon mode on*
kalo bikin kotak2 untuk komen gimana yahh...

Baka Kelana January 26, 2009 at 10:39 AM  

@ subagya : Gak ada Bos..cuma buat berbagi doank
@ sawali tuhusetya : Thanks Mas Sawali
@ Seno 001 : Sip
@ suryaden : Sama2 Bang, salam kembali
@ JALOE : Setuju Bos
@ ilham maulana : Sama2 Tgk
@ Sang Penyamun 240109 : Thanks atas infonya,ntar sy kroscek dan buang sebagian
@ BambangOke : Inilah indahnya berbagi
@ sarahtidaksendiri : sama2, salam kenal juga
@ oopshey : salam kenal juga
@ atca : saya pake The Professional Template,udah include didalamnya

imcw January 26, 2009 at 7:58 PM  

Terima kasih atas sharringnya.

Yusa January 27, 2009 at 4:53 AM  

Thanks for info mas..alternatif lain ya selain ziddu..

CIN_TA January 27, 2009 at 7:13 AM  

Tips yang menarik dan bermanfaat kawan, dibungkus dulu ah, tar dicoba ...

keep blogging !!

bcom January 27, 2009 at 3:29 PM  

info yang menarik... saya pelajari dulu

Baka Kelana January 30, 2009 at 10:32 PM  

@ imcw :Sama2
@ Yusa : Yup...Mas Yus
@ CIN_TA : Hati2 Cin bungkus jangan robek
@ bcom : Oke Komandan

Suara Anda February 4, 2009 at 10:28 PM  

wah..akhirnya ketemu juga. udah lama nyari nich.
thenks ya..

Fajli Room's February 4, 2009 at 10:36 PM  

mas, kok setelah upload complete. malah please wait momentnya yang ngadat.cuma bisa ampe 94%.
kenapa tuh mas?

Baka Kelana February 5, 2009 at 9:24 AM  

@ Suara Anda : Silakan Om
@ Fajli Room's : Kalau saya sich selama ini tidak ada masalah dengan Sapdrive dan Box.net-lancar-lancar aja,coba di ulang lagi

Anonymous,  February 9, 2009 at 1:38 AM  

Wah pemblajaran lagi nih, di bookmark dulu, nanti aku coba lagi...

Arigatou (baca = terimakasih) bang Baka Kelana, aku aplikasikan yak di Blog-ku...teng kiyu...

syai-blog

inno July 24, 2009 at 5:02 AM  

Om berguna bgt infonya mo sy coba ah... thx Om
http://mbahnyasurip.blogspot.com

Anonymous,  September 29, 2009 at 3:17 PM  

terima kasih banyak ya om.
kebetulan ni lagi coba2 bikin web, jadi infonya bermanfaat banget buat saya.

mak nyuss...

Anonymous,  August 7, 2010 at 12:50 PM  

is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

Anonymous,  August 23, 2010 at 11:16 AM  

When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

Anonymous,  August 23, 2010 at 11:37 AM  

When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

shopping blog September 2, 2010 at 8:41 AM  

The curve of pandora jewelry the end of the ironing board to Pandora charms act as the shoulder. Now, mist pandora bracelets and charms the shirt with your spray bottle and then buy Pandora you start ironing over the front of the discount pandora bracelets shirt. When you approach the part of Pandora necklace the shirt that has the buttons on the pandora necklace beads edges, you pull the bottom part of the shirt taught and then work against Pandora necklace sale the direction you are pulling at with the iron. Next you will then proceed to pull the shoulder taught by cheap pandora charms once again pulling the end of the shirt so that you can iron the front of the shirt where your pectoral muscles would be.

michut November 30, 2010 at 3:22 AM  

terimakasih tutonya saya akan coba...
semoga blog anda semakin ramai...amiiin..


salam kenal sobat..

warung baca July 25, 2012 at 3:16 PM  

makasih gan atas infonya..jd tau dahh..hehehe

ikan konsumsi April 6, 2013 at 8:10 AM  

makasih gan...atas ilmu yang di bagi....sangar bermanfaat bagi pemula seperti saya...alias gaptek

Anonymous,  April 8, 2013 at 1:51 AM  

Good day! This post could not be written any better! Reading through
this post reminds me of my previous room mate!
He always kept chatting about this. I will forward this post to him.
Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!


Look into my page :: hacking software

Anonymous,  April 10, 2013 at 12:34 PM  

magnificent points altogether, you just won a new reader.

What might you recommend about your put up that you
just made a few days ago? Any certain?

Look at my page: minecraft host server

Anonymous,  April 19, 2013 at 4:21 AM  

Useful info. Fortunate me I found your website by accident,
and I'm stunned why this coincidence did not took place earlier! I bookmarked it.

my weblog ... minecraft giftcode

Anonymous,  April 24, 2013 at 10:35 AM  

Thanks a lot for sharing this with all of us you really
realize what you're speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally visit my website =). We can have a hyperlink trade arrangement among us

Feel free to surf to my web-site cheats in dragonvale

Anonymous,  April 25, 2013 at 10:22 AM  

Have you ever thought about creating an e-book or guest
authoring on other sites? I have a blog based on the same topics you
discuss and would really like to have you share some stories/information.
I know my visitors would appreciate your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

Feel free to surf to my web-site Funny Youtube Videos

Anonymous,  April 25, 2013 at 1:35 PM  

Are you tiered of completing surveys only for them not to unlock your file?

Do you want to bypass all online survey sites?
Here is the solution http://bypassfileice.tk
Having trouble downloading very important file from ShareCash, FileIce,
Upladee or others due to no surveys showing up?
Thanks to our newest tool, you will be able to download everything you want whenever you want!

Works on all fileice surveys, with just one click of a button you will be able
to start downloading the file, for free!
Also works on sharecash surveys. Clicking in the image above
will take you to a video tutorial for this tool.
To learn how to use Fileice Survey Bypass you can click here, you will
be taken to a short tutorial on how to use the tool.
Download ShareCash, FileIce, Upladee Survey Bypass Now! http:
//bypassfileice.tk
Working Fileice Survey Bypass Download it here http://bypassfileice.
tk

Anonymous,  May 7, 2013 at 8:29 AM  

You ought to be a part of a contest for one of the most
useful websites online. I am going to recommend this web site!


Feel free to visit my webpage minecraft premium account Generator

Anonymous,  May 9, 2013 at 8:37 AM  

I am extremely impressed along with your writing talents and also with the layout in your weblog.
Is this a paid topic or did you customize it your self?
Either way keep up the nice quality writing, it's rare to see a nice weblog like this one nowadays..

Also visit my site - rar password cracker

Anonymous,  May 9, 2013 at 11:50 AM  

Thanks for another excellent article. Where else may anybody
get that type of info in such a perfect manner of writing?
I've a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

Also visit my weblog - PSN Code Generator

Anonymous,  May 10, 2013 at 1:39 AM  

For hottest information you have to pay a quick visit
the web and on internet I found this site as a most excellent website for newest updates.


My web page: minecraft premium account generator

Anonymous,  May 10, 2013 at 2:11 AM  

Just want to say your article is as surprising. The clarity in your post is just
cool and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

Also visit my blog post :: pdf password remover

Anonymous,  May 10, 2013 at 9:50 PM  

Excellent post. Keep posting such kind of information on
your site. Im really impressed by your site.
Hello there, You have done a great job. I will definitely digg it and individually
suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this website.


my homepage ... cityville cheats free

Anonymous,  May 11, 2013 at 8:04 AM  

Hi there, after reading this remarkable post i am also happy to
share my know-how here with friends.

Visit my blog - minecraft beta

Anonymous,  May 12, 2013 at 4:47 AM  

Hi every one, here every one is sharing these kinds of knowledge, thus it's good to read this blog, and I used to visit this weblog every day.

my web site - twitter password reset

Anonymous,  May 20, 2013 at 11:28 PM  

I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very
easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me
to come here and visit more often. Did you hire out a designer
to create your theme? Outstanding work!

my page: crack passwords

Anonymous,  May 21, 2013 at 2:16 AM  

I've been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

Visit my blog post Free Premium Minecraft Account

Anonymous,  May 22, 2013 at 3:30 AM  

This piece of writing offers clear idea in
support of the new viewers of blogging, that in fact how to do blogging.


Feel free to visit my web site cheat coades

Anonymous,  May 22, 2013 at 11:28 AM  

Thanks very nice blog!

Here is my homepage - twitter password

Anonymous,  May 24, 2013 at 10:01 AM  

Very good info. Lucky me I recently found your site by chance (stumbleupon).

I've saved it for later!

My page how to make money online today

Anonymous,  May 25, 2013 at 9:18 AM  

Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful
information. Thanks for the post. I'll certainly return.

Check out my web site; premium minecraft

Anonymous,  May 25, 2013 at 10:44 AM  

That is a very good tip particularly to those fresh to the blogosphere.

Simple but very accurate info… Appreciate your sharing this one.
A must read article!

my web blog; car insurance provider

Anonymous,  May 25, 2013 at 6:40 PM  

If some one desires to be updated with most up-to-date technologies therefore he must be pay
a visit this website and be up to date all the time.

My page twitter hack

Anonymous,  May 26, 2013 at 2:43 PM  

If some one needs expert view about blogging and site-building after that i advise him/her to
pay a quick visit this webpage, Keep up the good work.

Feel free to surf to my web-site :: $50 PSN Code

Anonymous,  May 30, 2013 at 4:49 PM  

Hey there, You've done an incredible job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they'll
be benefited from this website.

my page; twitter hack

Anonymous,  May 30, 2013 at 9:34 PM  

Howdy! This article couldn't be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will send this information to him. Pretty sure he will have a very good read. Many thanks for sharing!

My web site - password hacking

Anonymous,  June 1, 2013 at 12:48 AM  

Amazing issues here. I am very glad to peer your
post. Thanks a lot and I'm taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

Here is my weblog passwords

Anonymous,  June 1, 2013 at 1:12 AM  

Heya are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started
and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
Any help would be greatly appreciated!

Also visit my website targeted business mailing list

Anonymous,  June 1, 2013 at 3:49 AM  

Please let me know if you're looking for a article author for your blog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some
content for your blog in exchange for a link back to mine.
Please blast me an e-mail if interested. Thank you!


Stop by my site; Funny Youtube Videos

Anonymous,  June 2, 2013 at 4:57 AM  

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more added agreeable from you!
By the way, how could we communicate?

Look at my web site - dragonvale

Anonymous,  June 2, 2013 at 6:45 AM  

It's awesome to pay a quick visit this web page and reading the views of all mates regarding this article, while I am also keen of getting experience.

Feel free to visit my site: dragonvale cheats for gems without jailbreak

Anonymous,  June 2, 2013 at 8:08 AM  

It's an awesome paragraph in support of all the internet visitors; they will take benefit from it I am sure.

my webpage :: password Finder

Anonymous,  June 3, 2013 at 6:12 PM  

Wow! Finally I got a blog from where I be able to actually
obtain valuable facts concerning my study and
knowledge.

my web site :: twitter password

Anonymous,  June 4, 2013 at 3:50 AM  

Thanks for finally writing about > "Membuat Link Untuk Download Template dan MP3" < Loved it!

Feel free to surf to my website ... Hack Twitter Accounts Free
Tool

Anonymous,  June 4, 2013 at 11:16 AM  

Awesome post.

Also visit my site: 의류

Anonymous,  June 6, 2013 at 1:35 AM  

Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

Feel free to visit my webpage ... how to hack a phone

Anonymous,  June 6, 2013 at 8:58 AM  

I'd like to thank you for the efforts you have put in penning this site. I really hope to view the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own site now ;)

Here is my web-site - How To Get Money Faster

Anonymous,  June 6, 2013 at 11:35 AM  

No matter if some one searches for his necessary thing,
thus he/she wants to be available that in detail, so that
thing is maintained over here.

Also visit my web-site :: free trial of minecraft

Anonymous,  June 6, 2013 at 3:04 PM  

I was able to find good information from your blog posts.


Here is my blog post: playstation card 10

Anonymous,  June 17, 2013 at 5:50 AM  

If you want a Premium Minecraft Account check out this generator.
With it you can generate a unique Minecraft Premium Account which no one else has!
You can Download the Free Premium Minecraft Account Generator http://www.
MinecraftDownload4Free.tk

Truly no matter if someone doesn't be aware of after that its up to other visitors that they will help, so here it happens.

Post a Comment

“sekadar meluah rasa, melepas hasrat, melerai ragu. Andai sepi coretan ini, kesepianlah yang sedang bersarang di jiwa.Andai riang coretan ini,kerianganlah yan sedang bertakhta dihati. Mengikut rentak hidupku,musafir dibumi Ilahi. Semoga rahmat-Nya sentiasa memayungi kita bersama”.

Bila artikel ini bermamfaat , tinggalkan komentar kawan

Bergabung Yok...

My Blog List

Guestbook






  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008 Aceh Blogging

Back to TOP