Sunday, January 18, 2009

Award Top Commentator untuk Blogger Friendly

Blog commentator award new

Award setelah saya kreasi

Blog commentator award
Blog Commentator Award dari Blogngeblog

Baru kali ini gw dapat Award " BLOG COMMENTATOR AWARD " dari sobat Albachtimi yang Ownner Ngeblog Yuk and BlogngeBlog, Gw ucapkan terima kasih atas penghargaan yang telah diberikan oleh sobat Albachtimi yang membuat saya tambah semangat berkomentar dan belajar di blog-blog sahabat blogger, Berhubung saya juga sangat menghargai para pengunjung blog saya khususnya yang bersedia meluangkan waktunya untuk berbagi dengan sesama blogger mengenai pengetahuan yang dia miliki, memberikan opini, nasehat, petunjuk atau pertanyaannya mengenai suatu hal yang dibahas melalui form komentar blog saya, maka saya memberikan penghargaan sebesar-besarnya kepada mereka berupa Blog Commentator Award.

Apa itu Blog Commentator Award?

Blog Commentator Award adalah penghargaan yang diberikan kepada para blogger yang setia memberikan masukan dan pendapatnya mengenai suatu bahasan dalam postingan blog seseorang. Begitu pentingnya komentar bagi blogger, dengan komentar maka suatu postingan dapat berkembang, suatu postingan menjadi lebih sempurna karena adanya perbaikan dari blogger yang memberikan komentar yang mungkin memiliki pengalaman dan pengetahuan yang lebih mengenai suatu hal yang sedang dibahas.

Melalui komentar juga bisa didapatkan ide atau inspirasi mengenai hal lain yang bisa menjadi bahan tulisan berikutnya yang bisa disumbangkan bagi kemajuan pengetahuan, bisnis, dan kehidupan. Bayangkan aja dimana suatu postingan apabila diberikan komentar oleh banyak orang, pasti dari berbagai orang tersebut memberikan ide-ide kreatif yang mereka miliki. Hal tersebut sangat baik untuk ditindaklanjuti melalui tulisan, karena ilmu selalu berkembang, jangan ilmu dikekang.

Melalui komentar juga kita bisa menjalin persahabatan, membuka peluang-peluang baru yang mungkin bisa memberikan tambahan manfaat bagi kehidupan kita baik yang bersifat finansial maupun non finansial. Banyak teman maka akan semakin banyak rezeki, juga hidup menjadi lebih indah, enggak sepi...Indahnya berbagi.

Nah, untuk itu saya berikan Blog Commentator Award ini kepada 5 orang yang telah memberikan kontribusi positif bagi perkembangan blog gue ini. Mereka adalah:


Teungku Puteh

Aulia Fitri

Suryaden

Kristina Dian Safitry

Novie Rasyid

Nah, saya ucapkan terima kasih banyak ya kepada temen-temen yang telah berkunjung ke blog saya dan kepada mereka yang telah bersedia memberikan komentarnya di blog ini. Kepada para penerima Award, silakan diteruskan deh Blog Commentator Award ini kepada blogger lain yang setia memberikan komentar pada blog sobat.

Dan selamat kepada sobat yang telah nmendapatkan AWARD ini, nantikan giliran sobat...?

Related Posts by Categories



35 comments:

Kristina Dian Safitry January 18, 2009 at 2:55 PM  

asyyyik..dapat award..makasih ya. btw, kok harus diteruskan ya?ehm..i'am so sorry soalnya award top komentator gadis rantau blog udah di luncurkan. so,gak apa apa khan kalo jadi koleksi pribadi?

suryaden January 18, 2009 at 4:16 PM  

maturnuwun mas baka,
aku heran masih bloger bayi kayak gini udah dikasih kayak gituan, yang jelas ini banyak gunanya untuk penyemangat dan persahabatan ... itu ayng selama ini saya petik...
beberapa hari lalu juga pernah kepikiran bikin award kayak komentator ini... tapi namanya Cerewetor ato celotehtor... wuakakaa... malah kejatuhan....

suryaden January 18, 2009 at 4:18 PM  

wah kelupaan...
keren banget bikin skrinsut di postinganne...
dahsat...

KlikDana January 18, 2009 at 9:04 PM  

duwh,, udah banyak yang dapat award niyh,, selamat.. selamat..

marsudiyanto January 18, 2009 at 11:17 PM  

Selamat atas award yg diperoleh.
Salam kenal kembali, trims atas kunjungannya.
Blog ini sudah aku link.
Sukses buat Anda.

Sang Penyamun 180109 January 18, 2009 at 11:18 PM  

slamet ya yg pada dapet awards...

Sang Penyamun 180109 January 18, 2009 at 11:19 PM  

oh iya bro... blog mu makin berat aja nih...

Agent 001 January 18, 2009 at 11:46 PM  

Thanks for your comments on my blog. You should put some language translator on you blog so English people can read it.

Yusa January 19, 2009 at 5:46 AM  

selamat mas..ya mudah2an bisa makin semangat jg ngeblognya..

rozy January 19, 2009 at 10:08 AM  

selamat deh dpat award juga
saya juga kemarin dapat

blogngeblog January 19, 2009 at 10:13 AM  

Thanks bro for your appreciation about this award and you have send this award to others

Baka Kelana January 19, 2009 at 11:59 AM  

@ Kristina Dian Safitry : Pesan dari yang ngasih Award ( BLOGNGEBLOG)begitU...Sip

@ suryaden : Sama Bos..saya juga masih orok dach dikasih Award...setuju Bos..thanks atas pujiannya..jadi malu saya Bos..he..he..he..

@ KlikDana : Makasih

@ marsudiyanto : Thanks you Bos..

@ Sang Penyamun 180109 : Kamsia Bos...Terima kasih atas petunjuknya..ntar coba saya buang yang berat2..biar ringan loadingnya

@ Agent 001 : Same as..Ok Thanks you for tips Google translate

@ Yusa : Makasih banyak Komandan atas spiritnya

@ rozy : Thanks ya...selamat juga ya

@ blogngeblog : Same as master...Thanks

@ thevemo™ : Makasih

Aulia January 20, 2009 at 12:56 AM  

masyaAllah kawan, tak disangka sang blogger di tanah rantau orang masih 'sudi' memberikan saya award seperti ini.

komentar yang konyol, kadang tidak dimengerti oleh orang lain (Nanggroe punya) dan bahkan hanya hal aneh bagi saya, ternyata ini masih ada guna.

Hidup Para Blogger (ABC'ers) dan yang ada dimana-mana.

alfiannoer January 20, 2009 at 12:26 PM  

nyan mantap that!
saatnya komentator dapat award!

harianku January 20, 2009 at 3:23 PM  

selamat yah yang dapat awards :)

Rossa January 20, 2009 at 4:21 PM  

ah..
bahagia nya klo dpt award kea gtu..
hha*

Baka Kelana January 20, 2009 at 10:14 PM  

@ Aulia : Karena komentar,saran dan bimbingan saudara Aulia begitu berharga bagi perkembangan bolg ini, jadi sudah sepantasnyalah saya memberikan Award ini kepada Tgk

@ alfiannoer : Kabereh nyan

@ harianku : Sip

@ Rossa ; Inilah yang dinamakan Indahnya berbagi Rossa

My Journey January 21, 2009 at 1:38 AM  

kerennn... model awardnya... selamat untuk yang dpt :)

tengkuputeh January 21, 2009 at 8:57 AM  

Terima kasih atas awardnya rakan Baka...
Mantap desainnya...

Novee February 2, 2009 at 3:55 PM  

perasaan udah koment di sini deh.. tp koq ga ada ya..

makasih ya utk award nya.. jd malu neh, coz koment nya kan cuman dikit

oiya, mo kasih tau niy.. blog empiris itu bukan milik saya, saya hanya diundang & diberi password utk menjadi kontributor ***tp sampe sekarang blm ksh kontribusi apa2.. coz temanya terlalu berat buat saya yg ilmu agamanya cetek.. hiksss***
saya td kaget wkt berkunjung ke sana di SB nya banyak pesan utk saya dr sini.. huaaaahuhuuu takut dimarahin yg punya blog!

Baka Kelana February 5, 2009 at 9:59 AM  

@ My Journey :Thanks ya udach mampir Nona
@ tengkuputeh : Sama-sama Tgk Puteh
@ Novee : Masach sich mungen lagi error,sama2 Mbak Novee dan makasih juga atas pemberitahuannya

outdoor wedding venues December 19, 2009 at 3:52 AM  

Hello, I like competitions and this one is easy too. You know what, I thought I can start link building for my site this month and you made my link building very interesting with this contest...

Anonymous,  August 7, 2010 at 12:56 PM  

is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

Anonymous,  August 24, 2010 at 8:58 AM  

When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

shopping blog September 2, 2010 at 8:44 AM  

The curve of pandora jewelry the end of the ironing board to Pandora charms act as the shoulder. Now, mist pandora bracelets and charms the shirt with your spray bottle and then buy Pandora you start ironing over the front of the discount pandora bracelets shirt. When you approach the part of Pandora necklace the shirt that has the buttons on the pandora necklace beads edges, you pull the bottom part of the shirt taught and then work against Pandora necklace sale the direction you are pulling at with the iron. Next you will then proceed to pull the shoulder taught by cheap pandora charms once again pulling the end of the shirt so that you can iron the front of the shirt where your pectoral muscles would be.

Blogger Tutorial March 7, 2011 at 6:51 PM  

Tips and Trik Blogger Tutorial www.duniatutorial.com

Internet marketing April 19, 2013 at 3:03 PM  

great works. selamat buat para blogger nih :D

Anonymous,  April 22, 2013 at 6:41 PM  

Back link already obtain almost nearly always had a number of touching on exactly just precisely the way efficiently an internet site placed and
search generator conclusion blog posts (SERPs).
On the other hand, previously, your methods are not produced to
take note of everyday everyone attempting to be a cheater
the device by fitness treadmill up on quality any backlinks pointing
coming via online webonline webpages that had only web resources on it,
no posts from a legitimate importance. These websites
promptly have become labeled "connection harvesting" and additionally
were through process of online businesses to increase
all of often the very grade of the several online webonline webpages.

Also put into technique, online businesses usually
produced a internet site actually to house reciprocal urls called a
links website document. It was subsequently as made use of by consumers
constructing reciprocal url buttons to raised power the website from search
site returns nonetheless made available an absense of authentic
posts. At times, reciprocal hyperback backinbound one-way one way back-shortcuts were definitely actually
switch amongst sites which have little or no more one on
one relevance together also. For that reason, rrnside a connections url blog page often a hyperlink onin a stuffed toy truck webweb internet web page as soon as the hosting the url had to do
with the ageing. The idea certainly crafted not a feeling to award these kinds of behind the scenes positions treatments!


The internet was factor crucial engines like google to crank up focusing on the best way to pay back excellent connections which had significance and therefore supplied
material to some web-webpage instead of pleasing clever, yet relatively deceitful measures connected with two timing google returns
due to backroom special offers and also ebenholzfarben baseball baseball cap functions.
People stored trying back-links for a determinant concerning track
record, and also sturdy a algorithm to seek individual quality hyperback backinbound one-way one
way back-shortcuts not to mention penalizing affiliate web
site farming in addition to dark colored crown maneuvers.
A inbound link really is very simple. Right now one other
web-site shops an important Website domain link for their blog which
experts claim url buttons particularly back in the sites, quite simply a real back
link.
Skincare products backlinks to your site very fundamental?
Mainly basically since help out transport website visitors to web site, but probably simply
because allow improve webweb web-home page's internet marketing located.
This out of merely takes a simple uncomplicated connect to your internet site? Absolutely absolutely! But yet only when you realize the actual dissimilarities regarding varieties of url links not to mention have learned to get the very finest combination of different kinds to have the a large percentage of visitors to a site. pr5 backlinks
Warning, despite the fact, and there is a little advantages to every kind of backlink, whenever they are being used wrong virtually any harmful formula you are able to finish up really charge card seo in error.

Post a Comment

“sekadar meluah rasa, melepas hasrat, melerai ragu. Andai sepi coretan ini, kesepianlah yang sedang bersarang di jiwa.Andai riang coretan ini,kerianganlah yan sedang bertakhta dihati. Mengikut rentak hidupku,musafir dibumi Ilahi. Semoga rahmat-Nya sentiasa memayungi kita bersama”.

Bila artikel ini bermamfaat , tinggalkan komentar kawan

Bergabung Yok...

My Blog List

Guestbook






  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008 Aceh Blogging

Back to TOP