Saturday, January 10, 2009

Cara Merubah Tampilan Google Dengan Nama Anda



Mungkin sobat bosan atau jenuh Dengan Tampilan logo Google ? Tenang mari kita rubah Tampilan Google dengan nama yang sobat suka , Mau itu nama sobat, Pacar, nama blog , idola , daerah , negara , pokoknya suka-suka sobat dach.

Tips ini gw dapat dari sobat Tukeran link, saat gw blogwalking , menurut gw sangat menarik , seolah-olah kita tidak memakai mesin pencari no.1 di dunia tetapi memakai mesin pencari hasil karya kita sendiri ( Sorry ya Om Google , jangan marah ya .. cuma bercanda kok).

Mari kita berkreasi :

1. Klik disini

2. Lalu masukan nama yang ingin sobat kreasi seperti contoh di atas, contoh saya masukin Aceh Blogging

3. Pilih stylenya

4. bersenang-senang lah dengan tampilan baru googlemu

Lalu bagaimana caranya tampilan ini selalu kamu pake setiap search di Komputermu ? Copy aja URL nya trus pake speed dialnya Opera paste di situ.

Related Posts by Categories



17 comments:

Kristina Dian Safitry January 10, 2009 at 10:31 AM  

asyiiik..langsung dipraktekin nih. sip tips

Aulia January 10, 2009 at 2:24 PM  

mantap bang baka...

emang bang baka ini calon blogger masa depan Nanggroe...

suryaden January 10, 2009 at 3:17 PM  

dulu pernah pake...
eh sekarang diingetin,
makasih ya....

Yay January 14, 2009 at 1:43 AM  

Top Banget daaaaaaah...

thanks buanyak yaaah..;)

ilham maulana January 18, 2009 at 5:11 PM  

sip dah...

thanx y...langsung praktek ni

agushdy January 30, 2009 at 5:49 PM  

bagaimana cara copy URLnya trus pake speed dialnya Opera paste
balas agus_hdy83@yahoo.co.id

blackmore February 15, 2009 at 8:20 PM  

iya gimana cara copy URL dan speed dialnya

Anonymous,  February 19, 2009 at 11:36 PM  

bagaimana cara copy URLnya trus pake speed dialnya Opera paste
balas noya_katink@yahoo.com
mkch...............

Anonymous,  October 16, 2009 at 12:22 AM  

iy q jg gmn cara copy URL n pke speed dialnya... tlg jwb d sweetazkyazky@yahoo.com. makasi bgeet

JeNdeLa HaTi Q January 13, 2010 at 9:12 AM  

iy q jg gmn cara copy URL n pke speed dialnya...
yudhana_ibnu@yahoo.com

JeNdeLa HaTi Q January 13, 2010 at 9:17 AM  

iy q jg gmn cara copy URL n pke speed dialnya...
yudhana_ibnu@yahoo.com

Belajar kawan July 6, 2010 at 6:12 AM  

Hallo sobat . . udah bisa blum Copy URL ?

agar muncul saat pertama kali buka 'Mozilla / dll' ?

Setelah jadi Funny logomu, copy kan URL nya itu ke bagian toolbar Atas yaitu klik Tools -> Options -> lalu copykan di bagian Home page -> Jangan lupa pastikan 'When Firefox Start' pilih 'Show my Home Page' -> terakhir klik Ok.
(ini untuk Mozilla FireFox)

Untuk Opera atau Internet Explorer, sama aja.. cari dulu bagian setting 'Home Page', lalu copykan URL nya di sana. Save.

Semoga membantu .

kisenda July 6, 2010 at 6:19 AM  

URL itu . . seperti ini

http://funnylogo.info/engines/abugslife/Blualum/..

(Hasil kita membuat funny logo kita sendiri)

Anonymous,  August 7, 2010 at 12:54 PM  

is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

Anonymous,  August 24, 2010 at 8:55 AM  

When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

shopping blog September 2, 2010 at 8:43 AM  

The curve of pandora jewelry the end of the ironing board to Pandora charms act as the shoulder. Now, mist pandora bracelets and charms the shirt with your spray bottle and then buy Pandora you start ironing over the front of the discount pandora bracelets shirt. When you approach the part of Pandora necklace the shirt that has the buttons on the pandora necklace beads edges, you pull the bottom part of the shirt taught and then work against Pandora necklace sale the direction you are pulling at with the iron. Next you will then proceed to pull the shoulder taught by cheap pandora charms once again pulling the end of the shirt so that you can iron the front of the shirt where your pectoral muscles would be.

Post a Comment

“sekadar meluah rasa, melepas hasrat, melerai ragu. Andai sepi coretan ini, kesepianlah yang sedang bersarang di jiwa.Andai riang coretan ini,kerianganlah yan sedang bertakhta dihati. Mengikut rentak hidupku,musafir dibumi Ilahi. Semoga rahmat-Nya sentiasa memayungi kita bersama”.

Bila artikel ini bermamfaat , tinggalkan komentar kawan

Bergabung Yok...

My Blog List

Guestbook






  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008 Aceh Blogging

Back to TOP