Wednesday, January 21, 2009

Download Gratis Mp3 Dangdut Aceh

Bagi rakan-rakan uloen tuan Teungku Ampon ngoen Cut Putroe yang na digampoeng ngoen dikota yang na didunia maya ngoen didunia nyata, nibak uroenya uloen neucoba buka posting share atawa pre download lagu-lagu gampoeng geutanyoe , nyoe kheuen awak jinoe MP3, mungken nyoe na mamfaat bagi Tengku Agam atawa Cut Dara.

Nibak posting yang phoen, uloen hidangkan keu Cut Abang, Cut Kak ngoe Cut Adoe 5 boh lagu dangdut mp3 Aceh, Posting nyoe mantoeg dalam percobaan , jadi nye na kendala loen lakee meu'ah.

Nyoe na minat jeut neu download di miyeub nyoe :


1. Keunangan Cinta - Firsa Agam : Download - Download


2. Saudagar Kaya - Armawati AR : Download - Download


3. Jak Bak Dukon - Zalma Riani : Download - Download


4. Loen Jak Wisata - Cut Yumiati : Download - Download


5. Seutot Alamat - Nurhasanah : Download - Download


Sampe disinoe posting teuntang Download lagu-lagu MP3 Aceh versi Dangdut, nyoe lagu jameuen, nye ka paih ta mita lagu-lagu baro, nyoe na keureung lam bahasa maupun saat neu download , uloen lakee meu'ah , kareuna uloen pih baro meureuno.

Happy Blogging....Mantappppppppp

Related Posts by Categories



17 comments:

Lyla January 21, 2009 at 8:13 AM  

Maap abang... saya nulisnya disini soalnya panjang penjelasannya semalam saya udh bobo : kalo udah salah claim di technorati, delete dulu claim blognya... lalu claim ulang dan caranya sama seperti claim awal. jgn lupa sblm di komplete kan ada perintah suruh pasang widget dan nanti kalo di blog tercantum cuma profile kita di technorati. nah pasang itu sementara lalu di komplet kalo dah beres hapus aja tuh widget yang td suruh pasang. setelah itu tunggu beberapa wkt kyknya sih gak lama. nah kalo angka technorati yang kyk diblogku itu munculnya agak lama soalnya technorati mesti crawl dulu postingan kita di sana. saya udah coba kirim scriptnya tp gagal bang... gak mau abang bisa masuk kesini http://technorati.com/widgets/blogwidgets

Baka Kelana January 21, 2009 at 11:18 AM  

@ Lyla : Thanks banget ya atas infonya

suryaden January 22, 2009 at 4:15 AM  

wah.. nanti donlod ini...
lagu aceh..
sip...

Rijal April 4, 2009 at 12:43 PM  

Kalau bisa mp3 Firsa Agam yang banyak dong

Anonymous,  August 3, 2009 at 9:41 PM  

turimong gunaseh that atuh lagu2 yng na di sinoe juet ku punawa rindu u gampong

Anonymous,  August 7, 2009 at 9:11 AM  

Saleuëm meurumpo’ nimba’ dönya maya geutanyoë ban mandum. Ulôn tuah salah sidroë nyang haro’ that keu lagu-lagu Acèh nyang that meusakét ta mita ba’ lôn tinggai lam ranto.
Teuman kön mandum lagu Acèh lôn haro’, nyang lôn tuan haro’ adalah lagu-lagu nyang khay kön contèk-contèk dari lagu India dan seubagoëjih.
Rafly adalah salah neuharo’ lôn tuan. Nyö nyang dangdut ngön slow rock ja’ u röt keudéh hana gala’ meubacut pih.

narto,  August 7, 2009 at 4:44 PM  

assalamualaikum rakan-rakan mandum. Lon tuan awak jawa asli tapi uro jieh ka triep tinggai di Aceh. Galak that lon metemeung blog aceh nyo..ulon njut le meuruno pegah haba Aceh. Jinoe lon tinggai di Jawa tapi lon tuan bak rumoh ngen inong lon sabe pegah haba ngon basa aceh (inong lon ureng Aceh).
Salem...(maaf kalo ejaannya salah tapi saya tetap bangga berbahasa Aceh)
Saya selalu download lagu-lagu Aceh..
Naruto

Anonymous,  August 7, 2010 at 12:56 PM  

is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

Anonymous,  August 24, 2010 at 8:55 AM  

When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

shopping blog September 2, 2010 at 8:44 AM  

The curve of pandora jewelry the end of the ironing board to Pandora charms act as the shoulder. Now, mist pandora bracelets and charms the shirt with your spray bottle and then buy Pandora you start ironing over the front of the discount pandora bracelets shirt. When you approach the part of Pandora necklace the shirt that has the buttons on the pandora necklace beads edges, you pull the bottom part of the shirt taught and then work against Pandora necklace sale the direction you are pulling at with the iron. Next you will then proceed to pull the shoulder taught by cheap pandora charms once again pulling the end of the shirt so that you can iron the front of the shirt where your pectoral muscles would be.

Anonymous,  June 12, 2011 at 1:11 AM  

bg lagu acehnya di muat lagu macam sopan sofyan misalnya pokoknya mua deh biar lebih mantap

Amar April 10, 2012 at 10:21 PM  

kiban nyoe hana lagu baroe agoe?

Anonymous,  October 25, 2012 at 10:24 PM  

yg atra awai beuna cit hai bek atra baroe manteng......

Anonymous,  March 30, 2013 at 10:16 AM  

Tulong Upload lagu Tarian Awak Nanggroe beuh hai Rakan ulon tuan, n saleum kenai ulon tuan Dedi U Bandar Lampung

glee seurendah May 6, 2013 at 9:14 PM  

Assalamualaikum,, syedara long galak keu lagu firsa agam yg berjudul Cinta Musem Blang versi yg phon ci teubit, na file bak droneuh, neutulong upload syedara meutuah...

Post a Comment

“sekadar meluah rasa, melepas hasrat, melerai ragu. Andai sepi coretan ini, kesepianlah yang sedang bersarang di jiwa.Andai riang coretan ini,kerianganlah yan sedang bertakhta dihati. Mengikut rentak hidupku,musafir dibumi Ilahi. Semoga rahmat-Nya sentiasa memayungi kita bersama”.

Bila artikel ini bermamfaat , tinggalkan komentar kawan

Bergabung Yok...

My Blog List

Guestbook






  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008 Aceh Blogging

Back to TOP